Tietoa

Kankaan puutarha

Kankaan Puutarha on yhteisöllinen kaupunkiviljelyalue, jonka Jyväskylän kaupunki on luovuttanut viljelijöiden käyttöön. Alueella voit viljellä joko hyöty- tai koristekasveja, oman kiinnostuksesi mukaan.

Helposti viljelyn alkuun

Viljely Kankaan puutarhalla on maksutonta. Jokainen maksaa ainoastaan omista tarpeistaan ja materiaaleistaan. Maa-aineksesta tehdään kimppatilaus, joten kustannukset eivät päätä huimaa.

Kylä kaiken keskellä

Yhteisöllinen kaupunkiviljelmä perustetaan Kankaan paperitehtaan alueelle, Metsäliiton vanhan konttorirakennuksen eli nk. Valkoisen talon (Kankaankatu 12) pihapiiriin.

Sijainti kartalla:

Kankaan puutarhan sijainti

Viljelmällä järjestetään myös kaikille avoimia kyläjuhlia pitkin kesää. Yhteisenä tavoitteena on luoda rento ja viihtyisä kyläkeidas keskelle kaupunkia, paikka jossa jokaisella olisi hyvä olla.

Kaupunkiviljelystä kiinnostuneet voivat auttaa osallistumalla talkoisiin, vaikka eivät ehtisikään perustaa omaa viljelmäänsä puutarhaan.

Kestävää & kaunista

Yhteisöllisesti viljelemällä pääset mukaan luomaan kestävää ja monimuotoista kaupunkikulttuuria samalla kun saat tilaisuuden kasvattaa omat hyötykasvisi ja maljakkokukkasi.

Apua ja neuvoja tarjolla

Talkoosunnuntait, kastelurinki ja muut tempaukset takaavat sen, ettet jää viljelyn kanssa yksin, vaan saat neuvoja ja apua muilta viljelijöiltä.

Viljelypaikat & tiedustelut

Jyväskylän kaupunkiviljelijät
kankaanpuutarha(ät)gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s