Varjokangastuksia Kankaalla 11.6. klo 12-16

Yhteisöllisyyttä yleisessä saunassa

Tourujoen rantamaisemissa päästään nauttimaan yhteisöllisyydestä yleisessä saunassa, kun Kankaalla vietetään Kangastuksia-tapahtuman oheisohjelmaa, eli Varjokangastuksia.

Kankaan puutarhan pihalla on unisex-sauna ja palju, jonne voi pulahtaa lempeiden löylyjen lomassa. Saunojia kehotetaan ottamaan omat uikkarit ja pyyhkeet mukaan sekä huomioimaan, että peseytymisvesi tulee Palokkajärvestä. Tapahtuman tarjoilusta vastaa Kankaan Puutarhan viljelijöiden legendaarinen vohvelikahvila, jossa on tarjolla vegaanisia nokkosvohveleita ja virvokkeita.

Tapahtuman järjestää Kankaalla vaikuttava yhteisötaiteilijoiden ryhmä PK5 Kankaan taika. Ohjelmassa on luvassa myös taiteilijoiden järjestämiä yllätysohjelmanumeroita. PK5 ryhmään kuuluvat Taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajina –hankkeesta Marianne Tiitinen, Tuukka Toijanniemi, Aaro Vuotila ja Terhi Kuokkanen.

Taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajina on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jota hallinnoi Keski-Suomen Tanssin Keskus. Kumppaneina toimivat Kankaan Palvelu Oy, Materia ry, Live Herring ry, Kankaan asukasyhdistys ry ja Teatterikone.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s